Spørgsmål & Svar

Har du et spørgsmål?

Finder du ikke svar her, er du velkommen til at kontakte os.

Der er ingen krav til faglige kvalifikationer indenfor elområdet, men der bruges dog fagtermer i kurserne, som det forudsættes at man kender.

Kurset er beregnet for elbranchen.

L-AUS kurset kan dog også tages af andre der arbejder med el, eks. vvs montører og ikke elfagligt drift og vedligeholdelsespersonale.

Vores e-learning er kompatibel med alle browsere.

Vi anbefaler at du har en opløsning på mindst 1024 * 768 for at indholdet vises korrekt.

L-AUS opdateringskurset – Alt afhængigt af ens eksisterende viden om emnet, tager kurset mellem 1-4 timer at gennemføre.

Eftersyn og afprøvning før idriftsætning – Alt afhængigt af ens eksisterende viden om emnet, tager kurset mellem 4-7 timer at gennemføre.

Minikursus i potentialudligning – Alt afhængigt af ens eksisterende viden om emnet, tager kurset mellem 1-2 timer at gennemføre.

Efter endt kursus tilsendes du automatisk et kursusbevis.

Modtager du mod forventning ikke kursusbevis kort efter endt og bestået kursus, kan det skyldes at det er endt i din spam-mappe/uønsket mail.

Det er dog også muligt at logge ind på her og hente det selv. Dine kursusbeviser vil fremgå af “mine kursusbeviser” på den første side du møder, efter log ind. Vær opmærksom på at kursusbeviset kun garanteres arkiveret i 3 mdr. fra tilmeldingsdatoen.

Lauskursus tilbyder samarbejdsaftaler med virksomheder som ønsker at få L-AUS kurset tilgængeligt for alle medarbejdere i deres organisation år for år.

Under 10 medarbejdere
Fast pris som angivet under det enkelte kursus

10-50 medarbejdere:
Du opnår en fast reduktion i pris via en rabatkode som indtastes af den enkelte medarbejder

Over 50 medarbejdere:
Vi laver en specifik tilmeldingsside kun beregnet for jeres virksomhed, som i kan give medarbejderne adgang til via intranet/email. De kan individuelt tilmelde sig løbende, og vi fakturerer månedsvist det antal deltagere som der har taget kurset i perioden. Jo flere tilmeldinger, jo større rabat opnår i henover året.

Kontakt os for mere information omkring en rammeaftale med os.

Hvis du ikke når at tage kurset indenfor din 3 måneders adgangsperiode, skal du gennemføre en ny tilmelding, og betale for en ny 3 måneders adgang.

Kurset kan frit tilgås i din 3 måneders periode. Såfremt kurset afbrydes, vil det genoptage hvor du var nået til, næste gang du logger ind i systemet. Vær opmærksom på at dit logind er tidsbegrænset og at det vil blive slettet efter 3 måneder.

Ja, der kan tilmeldes flere deltagere samtidig via hjemmesiden. Du skal blot trykke tilføj deltager nederst i tilmeldingsformularen.

Ved større antal tilmeldinger anbefaler vi at du kontakter os via kontaktformularen [her] og får en pris for netop jeres virksomhed.

Såfremt denne løsning vælges skal Salg og support have alle fakturerings oplysninger, herunder:

  • Fulde navn på alle deltagere
  • Mail på alle deltagerne
  • Navn og adresse på virksomheden
  • Virksomhedens CVR-nr
  • Virksomhedens kontaktoplysninger, herunder mail, kontaktperson og telefonnummer.

Vær opmærksom på at der ved under 10 kursister pålægges et mindre administrationsgebyr for denne løsning.

Ja, ved valg af “Tilmeld via faktura” tilsendes faktura istedet. Herefter vil vi manuelt oprette adgang til systemet – vær dog opmærksom på at der ved under 10 kursister pålægges et mindre administrationsgebyr for denne løsning, samt at der kan gå op til 2 arbejdsdage før oprettelsen foretages.

Når du er logget ind i systemet [login her] trykker på det relevante kursusbevis under “mine kursusbeviser” i venstre side, kan du herefter vælge print certifikat i højre side. Herefter åbnes en udskriftdialog i et nyt vindue.

Det er for nuværende kun muligt at tage vores e-learning kurser på dansk.

Vi arbejder pt. på en engelsksproget løsning.

Lekons L-AUS E-learning, har den nødvendige teoretisk gennemgang af L-AUS bestemmelserne, til både at kunne udgøre sig for opdaterings-, og grundkursus.

Det der er den reelle forskel på de to ovennævnte begreber, er om der er praktisk fysisk arbejde på tavler på kurset, hvilket selvfølgelig ikke er muligt at integrere i E-learningen.

Det skal bemærkes at der IKKE stilles krav fra nogle myndigheders side om at man skal have et L-AUS grundkursus indledningsvist, inden man tager L-AUS opdateringskurserne. Det er udelukkende uddannelsesinstitutionerne der har opfundet disse to begreber.